Grejauktion torsdag d. 2. november 2006

D. 2. november, den første torsdag i november, afholdt SportDres Bornholm for fjerde gang sin årlige grejauktion. Og lige som de foregående år i Bornholms Sportsfisker Forenings klubhus.

Der var forsamlet de knapt et halvt hundrede personer som lokalet kan bære, og der var vanen tro 150 numre at byde på, der gav en omsætning på 11000 kr. Effekterne var grej og tilbehør indleveret fra private, mere eller mindre brugt, suppleret op med grej fundet frem til lejligheden af SportDres Bornholm.

Auktionen blev afviklet i den sædvanlige hyggelige atmosfære som vi kender fra de forrige års arrangementer. Vi takker BSF for at ligge hus til dette arrangement.

Vores intention med denne årlige auktion er dels at give mulighed for at øens fiskere kan få grej videre i systemet når det ligger uvirksomt hen, og eventuelt kan give et tilskud til noget man føler man har mere brug for, og dels for at give øens fiskere mulighed for at gøre et godt køb. Men først og fremmest er intentionen at vi vil være med til at skabe nogen arrangementer hvor det hyggelige og samværet er i højsædet. Så det glæder os at vi får indleveret effekter nok til at afholde en god auktion hvert år, og at øens fiskere tager arrangementet til til sig og møder op og er med til at skabe en god aften.

Og så er det jo en ret uhøjtidelig auktion vi afholder. Meget af det grej vi får ind, går jo til en for køber ganske rimelig pris. Det virker som at der er en kammeratlig holdning; "at jeg har grej jeg ikke bruger mere, lad andre få glæde af det, og måske kan jeg selv få noget jeg kan bruge". Som om der lige så meget er tale om en bytteaften. Og man skal jo også huske, at vi har jo ikke nogen mindstepris, men heller ikke noget salær. Så opnår ens varer ikke en pris man er tilfreds med, kan man helt skadefri selv byde den op, og eventuelt blot købe den selv.

Vi takker dem der indleverede effekter samt de fremmødte, der jo er dem der skaber denne hyggelige aften. Vi vil se frem til igen til næste år, den første torsdag i november, atter at kunne indkalde til auktion. Og næste år har vi planer om at læse katalog over effekter op på vores hjemmeside, så den kan studeres den sidste uge op til auktionen.

0611grejauktion02

0611grejauktion06

0611grejauktion08