03 50

Sidste weekend i november mødtes vi for femte år i træk til herretur på Bethesda. 26 mand, hovedsageligt fra den oprindelige grundstamme af Bethesda-veteraner, men som fra forrige år af suppleret med disses fiskevenner.

 

Vi mødtes som sædvanlig til aftensmad fredag, hvor Kokken havde forloren hare på menuen. Udfordret af Niels Adolfsen der efter ens menu de første fire år havde forespurgt om Kokken ikke kunne lave andet. Ment i sjov, men Kokken tog det op og gav os endnu en god oplevelse, med denne gode traditionelle solide danske ret. Desværre havde Niels meldt afbud til årets tur, men så har han noget til gode.

 

Weekendens vejr var præget af kraftig vind, så vest og sydkysten helt til Snogebæk var lukket, men alligevel lykkedes det at få 53 fisk på land. Dog var de fleste undermålere, suppleret med nogle farvede, men 8 fisk hjembragtes.

 

Største fisk blev fanget af Torben Hansen. En flot overspringer på 3,6 kg fanget i Salene søndag. Om lørdagen havde Henning Dahl fanget en lige så fin fisk i Ypnasted på 3,2 kg.